Back to Question Center
0

Live Q & A With Stephen Wolfram Semalt

1 answers:

Wolfram Alpha ແມ່ນເຄື່ອງຈັກຊອກຫາທີ່ຫນ້າສົນໃຈ "un" ທີ່ເປັນທາງເລືອກທີ່ດີທີ່ສຸດສໍາລັບ Google ສໍາລັບຫລາຍປະເພດຂອງການສອບຖາມ. ແລະຜູ້ປະສານງານຜູ້ສ້າງ / ຜູ້ອໍານວຍການ Stephen Wolfram ແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍ. ມັນໄດ້ເປັນປີນັບຕັ້ງແຕ່ການເປີດຕົວຢ່າງເປັນທາງການຂອງ Wolfram Alpha ແລະ Wolfram ຈະເປັນເຈົ້າພາບກອງປະຊຸມ Q & A ທີ່ມີຊີວິດຊີວາທີ່ຈະເວົ້າກ່ຽວກັບວິທີການບໍລິການໄດ້ມີການປ່ຽນແປງໃນປີທີ່ຜ່ານມາ. ຟັງໃນ Facebook ຫຼື Wolfram | Livestream ຂອງ Alpha ສຸດວັນພຸດ, ພຶດສະພາ 18, 2011, ຢູ່ 10am PDT / 12pm CDT / 1pm EDT / 6pm BST - شركة تنظيف شقق بالمدينه المنوره.

ຄໍາຖາມ? Tweet to @Wolfram_Alpha ແລະປະກອບມີ hashtag #WAChat.



February 15, 2018